İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli'den yeni hamilelik pozu geldi

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli geçtiğimiz haftalarda ikiz bebek beklerinin müjdesini verdi. Mutlu evlilikleri ile dikkat çeken ünlü çiftten 5 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli, yeni hamilelik pozunu takipçileri ile paylaştı. Şefkatli, ''İdo'nun pijamaları'' notunu yazdı.

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses 2021 yılında Yasemin Şefkatli ile görkemli bir düğünle nikah masasına oturdu. Şimdilerde bebek sevinci yaşayan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli ikiz müjdesi vermişti.

YASEMİN ŞEFKATLİ'DEN YENİ HAMİLELİK POZU GELDİ

Şimdilerde 5 aylık hamile olan Şefkatli, karnı burnunda yeni pozunu takipçileriyle paylaştı. Şefkatli, paylaşımına "İdo'nun pijamaları" notunu düştü.

TÜP BEBEK İDDİALARINA CEVAP VERMİŞTİ

Şefkatli, tüp bebek tedavisi gördüğü iddialarına "Zorlu geçen bir maratonun sonuna gelmiş gibiyim, umarım toparlıyorumdur. Ama gerçekten serumlarla beslendiğim, yerlerde süründüğüm bir üç ay geçti. Her şeye bin şükür tabii. Bir de yanlış bilinen ve çok mesaj aldığım bir konuya da cevap vermiş olayım; tüp bebek tedavisi görmedim. Bize de sürpriz oldu, her ne kadar aklımızda olsa da. Bu tedaviyi olsaydım sizinle sürecimi paylaşırdım, merak etmeyin. Hepinizi çok öpüyorum" cevap vermişti.