İkinci Prenses Diana vakası! Kate Middleton ile Prens William arasında ihanet iddiası

Galler Prensesi Kate Middleton ameliyat olmasının ardından yayınladığı fotoğraf ile gündeme geldi. Çocukları ile kamera karşısına geçtiği fotoğraf üzerinde oynamalar yaptığını kabul eden Kate Middleton şimdi de eşi Prens William tarafından aldatıldığı iddiaları ile basında yerini aldı.

AA

İngiltere tahtının varisi Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate Middleton, birçok medya kuruluşunda yer alan fotoğraftaki oynama işlemlerini kendisinin yaptığını belirterek, özür diledi. Konu İngiliz gazetelerinin manşetinde yer aldı.

Prenses Kate, "Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de deneysel fotoğraf düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız fotoğrafın sebep olduğu karışıklık için özür dilerim. Umarım herkes çok mutlu bir anneler günü geçirmiştir." ifadelerini kullandı.

ALDATMA İDDİALARI ORTAYA ÇIKTI

Independent UK gazetesinde Prens William'ın, Kate'i aldattığı öne sürülen Lady Rose Hanbury ile ilgili övgü dolu makale yayınlaması akıllarda soru işareti oluşturdu. Lady Rose Hanbury'nin önce halka sevdirilip sonra yeni kraliçe olacağı söylentiler arasında yerini aldı.