Elif Ece Uzun, Mehmet Tuş'la ayrıldıklarını açıkladı

İkiz çocuklarının babası Mehmet Tuş ile ikinci kez evlenen Elif Ece Uzun, önceki gün bir alışveriş merkezinde yakın arkadaşı Zeynep Mansur ile görüntülendi. İlişkisi hakkında konuşan Uzun, 'Geçtiğimiz aylarda Mehmet'le ailelerin araya girmesiyle kısa süreli bir barışma yaşadık. Denedik ama olmadı. Bu saatten sonra da dönüşü yok. Yakın zamanda mahkememiz olacak.' dedi.

Olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşi Mehmet Tuş ile barışarak yeniden nikah masasına oturan ünlü manken Elif Ece Uzun cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Yakın arkadaşı Zeynep Mansur ile bir alışveriş merkezinde görüntülenen Elif Ece Uzun, Mehmet Tuş ile ayrıldığını açıklarken şunları söyledi:

'Geçtiğimiz aylarda Mehmet'le ailelerin araya girmesiyle kısa süreli bir barışma yaşadık. Denedik ama olmadı. Bu saatten sonra da dönüşü yok. Yakın zamanda mahkememiz olacak. Zor bir süreçti. İkizlerime 7 ay boyunca tek başıma baktım. Artık podyumlara döndüm.' ,

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞTI

Eski eşi Mehmet tuş hakkında uzaklaştırma kararı aldıran Elif Ece Uzun, şikayet dilekçesinde 'Mehmet Tuş, uyuşturucu madde kullanmaktadır. Elif Ece Uzun'un kişilik haklarına saldırı teşkil eden hakaretler etmektedir. Mehmet Tuş, eşine şiddet uygulama, tehdit, hakaret ve aşağılama içeren söylemlerde bulunma, bedensel ve ruhsal bütünlüğüne zarar verme gibi eylemleri alışkanlık haline getirmiştir. Uzun, eşiyle aynı evde yaşadığı için hayati tehlikesi vardır. Korku ve endişe duyan Elif Ece Uzun'un mahkemenizce korunmasını istiyoruz' ifadelerini kullanmıştı.