İkinci kez anne olan Fahriye Evcen taburcu oldu: Kerem, Karan'a çok benziyor

Geçtiğimiz çarşamba günü ikinci kez anne-baba olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, hastane çıkışı görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in mutluluğu gözlerinden okundu. Kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Evcen, ''Kerem, Karan'a çok benziyor. O da gelip gördü kardeşini ve çok mutlu oldu'' dedi. İkili sonrasında aracına binip evinin yolunu tuttu.

2017 yılında muhteşem bir törenle nikah masasına oturan oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 2019'da oğulları Karan'ı kucağına aldı. İkinci kez anne-baba olacaklarının müjdesini veren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, geçtiğimiz çarşamba günü ikinci bebeklerini kucağına aldı.

FAHRİYE EVCEN TABURCU OLDU

Habetürk'ün haberine göre; Fahriye Evcen, hastaneden taburcu oldu. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan Fahriye Evcen, "Her şey çok iyi geçti. Benim de bebeğin de sağlığı gayet iyi. Karan'a çok benziyor. O da kardeşini görünce çok mutlu oldu" dedi.

İkinci kez babalık heyecanı yaşayan Burak Özçivit ise, "İlk doğumda Fahriye'yi yalnız bırakmamıştım, ikincisinde de doğuma girdim" ifadelerini kullandı.

Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen doğum yaptı! Bakın bebeğine ne isim verdi...