Leyla Feray kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kim? İkimizin Sırrı Neva kimdir?

İkimizin Sırrı dizisinde Neva karakterine Leyla Feray hayat veriyor. Ben Onu Çok Sevdim dizisiyle kariyerine giriş yapan oyuncu Muhteşem Yüzyıl ve Uyanış Büyük Selçuklu dizilerinde rol almıştır. Peki, İkimizin Sırrı Neva kimdir? Leyla Feray kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kim? İşte merak edilen detaylar...

Leyla Feray, bu akşam Atv'de yayın hayatına başlayacak olan dizi İkimizin Sırrı'nda Neva karakterine hayat verecek. Oyuncu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, İkimizin Sırrı Neva kimdir? Leyla Feray kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kim? sorularına yanıt arıyor. Dizide kocasını kaybetmiş ve kızıyla hayata tutunmaya çalışan bir anne olarak karşımıza çıkıyor.

İKİMİZİN SIRRI NEVA KİMDİR?

Neva, kocasını trafik kazasında kaybetmiş, tek dayanağı olan kızıyla hayat mücadelesi vermektedir. Kocasının alacaklılarının peşine düşmesiyle, anne kızın hayatı bir kaçma kovalamacaya dönüşür. Bu kovalamacada yolu Alp Karahun'la kesişir.

LEYLA FERAY KİMDİR?

Leyla Feray 8 Mayıs 1993 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

İstanbul'da doğan oyuncu, Koç Üniversitesi Medya ver Görsel Sanatlar bölümünden mezun oldu. 2013 yılında "Ben Onu Çok Sevdim" dizisiyle profesyonel kariyerine ilk adımını attı.

Daha sonra, Paşa Gönlüm, Üç Arkadaş, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Uyanış Büyük Selçuklu gibi yapımlarda yer almıştır.

İkimizin Sırrı Alp kimdir? Aras Aydın kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?