İki yarışmacı birden MasterChef All Star'dan elendi! İşte son ceketi alan isim

TV8'de ekrana getirilen MasterChef All Star'da final için geri sayım başladı. Şef önlüklerini almak isteyen yarışmacılar büyük mücadelenin sonuna geldi. MasterChef All Star'da iki yarışmacı elenirken son şef ceketini alan isim de belli oldu.

Masterchef finaline adını yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıyasıya rekabet etti. Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde ceketi alan ilk isim Tahsin, Salı akşamı ikinci ceketi alan isim Barbaros, Çarşamba akşamı üçüncü ceketi alan isim Esra ve Perşembe akşamı dördüncü ceketin sahibi Sergen oldu.

MasterChef All Star'ın önceki akşam ekrana getirilen bölümünde yarışmacılar ilk turda; Lemongrass, nar, karides, esmer bulgur ve Mengen peyniri ile yaracı tabaklar yaptı. İlk turda Kıvanç 23, Hasan 21 ve Eren 19 puan aldı.

İkinci turda ise yarışmaya konuk olarak gelen Maksut Akşar şefin "Kuzugöbeği Mantısı" tabağını hazırladı. Hasan ikinci turda 27,5 puan alarak 48,5 puana ulaştı.

Eren 28 puan alarak 47 puana ulaştı. Kıvanç ikinci turda 24 puan alarak 47 puana ulaştı. Kıvanç ve Eren aynı puanı aldıkları için ikisi de 6. oldu.

Son ceketin sahibi Hasan oldu.