İki Hürrem aynı dizide! Meryem Uzerli bomba gibi dönüyor

Meryem Uzerli'nin yeni projesi belli oldu. Meryem Uzerli ''Tükenmişlik sendromu'' nedeniyle ayrıldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde yerine gelen Vahide Perçin ile aynı dizide rol alacak. Uzerli ile Vahide Perçin, Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar için bir araya geldi.

Ekran macerasına yeni başlayacak olan Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar dizisi şimdiden merak konusu oldu. Başrollerinde Vahide Perçin, Fırat Tanış, Devrim Yakut, Cem Yiğit Üzümoğlu, Denise Capezza, Nilsu Berfin Aktaş, Helin Kandemir ve Yağmur Başkurt gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar kadrosuna bomba bir isim daha dahil oldu.

MERYEM UZERLİ İLE VAHİDE PERÇİN AYNI DİZİDE

Meryem Uzerli, merakla beklenen diziyle anlaşmaya vardı. Meryem Uzerli'nin Vahide Perçin ile aynı projede rol alacak olması ise dikkat çekti.

NE OLMUŞTU?

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem karakterini canlandıran Meryem Uzerli o dönem yaşadığı psikolojik sorunların ardından "Tükenmişlik sendromu"na yakalandığını açıklamıştı. Muhteşem Yüzyıl'dan bir anda ayrılan Uzerli yerine Perçin getirilmiş ve dizide zaman atlaması yaşanmıştı.