'İhanete uğradım' demişti... Ebru Gündeş ve Reza Zarrab tek celsede boşandı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 11 yıllık eşi Reza Zarrab'a ihanete uğradığı iddiası ile boşanma davası açtı. Çekişmeli olarak başlayan boşanma davası Zarrab'ın ihanet iddialarının basına yansımasının ardından anlaşmalı olarak sonuçlandı. Çiftin davası tek celsede biterken kızlarının velayeti Ebru Gündeş'e verildi.

Geçtiğimiz ay Bodrum Aile Mahkemesi'ne başvuran ebru Gündeş, Reza Zarrab'a boşanma davası açarak 'evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı'nı gerekçe gösterdi. Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın boşanma davası geçtiğimiz gün İstanbul'da görüldü.

Hürriyet'in haberine göre, ünlü çiftin davası çekişmeli olarak başladı ancak ihanet haberlerinin basında yer almasının ardından Reza Zarrab anlaşmalı olarak boşanmayı kabul etti.

11 yıldır evli olan Ebru Gündeş ve Reza Zarrab çifti, İstanbul'da görülen duruşmada tek celsede evliliklerini noktaladı.

Kızları Alara'nın velayeti anne Ebru Gündeş'e verildi. Gündeş, kızını New York'ta yaşayan Zarrab'ın yanına götürdü. Ebru gündeş otelde kalırken Alara, babası ile vakit geçirdi.