İhanet iddiasıyla sarsıldılar! Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül Azerbaycan'a gitti

Kadir Doğulu'nun eğlence mekanında bir kadınla samimi olarak görüntülenmesinin yankıları devam ediyor. Görüntülerin ardından boşanması beklenen Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, havaalanında görüntülendi. Doğulu ve Neslihan Atagül çifti Azerbaycan'a tatile gitti. İkilinin o anları sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Fatih Harbiye dizisinde tanışmalarının ardından 2016'da 3 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti yeni bir ihanet haberi ile gündeme geldi. İlk olarak Aşkın Tarifi dizisindeki partneri Serra Arıtürk ile aşk yaşadığı iddia edilen Kadir Doğulu şimdi de bir eğlence mekanında kadınlarla sarmaş dolaş görüntülendi. Görüntülerin magazin basınında deprem etkisi yaratmasının ardından Neslihan Atagül ise "Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" sözleri ile eşini savundu.

İkili son olarak Azerbaycan'a uçtu. Bir kahve bin gıybet isimli sayfadan paylaşılan karede Atagül ve Doğulu'nun keyfinin yerinde olduğu göze çarptı. Paylaşıma gelen yorumlar okuyanları kırdı geçirdi. Haberi gören Azeriler paylaşımın altına espriyle karışık eleştiri dolu yorumlar yaptı.

İşte o paylaşım ve görüntüye gelen yorumlar;

El Ele görüntülenen Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül hakkında bomba iddia! Gerçek çok başka çıktı

İhanet iddiaları ile gündeme gelen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu el ele görüntülendi!

Kadir Doğulu ile imam nikahı kıydığı ileri sürülen Sezer Çakır sessizliğini bozdu

Bir kadınla samimi görüntüler veren Kadir Doğulu'dan ilk açıklama geldi

Kadir Doğulu'nun Neslihan Atagül'ü aldattığını iddia etmişti... Seren Serengil'den dikkat çeken yorum