İdo Tatlıses'i yüceltti, Ahmet Tatlı'yı yerin dibine soktu! İbrahim Tatlıses'ten olay sözler

Bodrum'da geçirdiği kazanın ardından ölümden dönen İbrahim Tatlıses, yeni açıklamalarda bulundu. Seren Serengil ile olan mesajları yayınlanan İbrahim Tatlıses, İdo Tatlıses'e övgü dolu sözler sarf ederken davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlı hakkında sert açıklamalarda bulundu. Tatlıses, söylemleri ile yeniden gündeme geldi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da korkunç bir kaza geçirdi. Araçta sıkışan ve yanmaktan son anda kurtarılan İbrahim Tatlıses, ölümden döndü. Kırık ayağı ile sahnesine çıkmayı ihmal etmeyen ünlü türkücüyü kaza bölgesinde çocukları yalnız bırakmadı.

Davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlı, kurtarma çalışmalarını yakından takip etmiş ve babasına yardım etmek için çaba sarf ettiği anlar kameralara yansımıştı. İbrahim Tatlıses, oğlu için "Artist; artist... Geldi, numarasını yaptı gitti." demişti.

İbrahim Tatlıses'in 'Numarasını yaptı gitti' sözlerine Ahmet Tatlı'dan cevap: Artistlik benim mesleğim değil

Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz programında İbrahim Tatlıses ile olan mesajlarını okudu. İşte Tatlıses'in attığı o mesaj:

"VİDEOLARI KENDİ ÇEKTİRDİ"

"Oradaki bütün videoları çekenler onun etrafı... 'Ben babamın yanındayım'ı göstermek için çektirip dağıttı. Gazeteciler çekmedi.

Orada İdo eğer yangın söndürme şeyini sıkmasaydı ben sana bu mesajı öteki dünyadan atıyordum. İdo kurtardı beni. Melek vardı bir de Dilan."