İdo Tatlıses, İkiz bebeklere hamile olan eşi Yasemin Şefkatli'yi doğum gününde öpücüklere boğdu

İkiz bebek müjdesi gelen ünlü çiftten İdo Tatlıses, eşi Yasemin Şefkatli'nin doğum günün sosyal medya hesabından kutladı. Yasemin Şefkatli'yi öpücüklere boğan İdo Tatlıses, romantik bir mesaj yayınladı. Tatlıses, paylaşımında ''Ne kadar sevebiliyorsa insan, kalbi ne kadar alabiliyorsa sevdiğini, o koca beyninin yüzde kaçı onu düşünerek geçiyorsa, o kadar seviyorum'' ifadelerine yer verdi.

2021 yılında dünyaevine giren şarkıcı İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli mutlu evliliklerini sürdürmeye devam ediyor. Zaman zaman sosyal medyadan romantik paylaşımlarda bulunan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, verdiği bebek müjdesi ile herkesi sevindirdi. İkiz bebek bekleyen ikiliden Tatlıses, eşinin doğum günün sosyal medya hesabından kutladı.

İDO TATLISES YASEMİN ŞEFKATLİ'Yİ DOĞUM GÜNÜNDE ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Tatlıses, Instagram hesabından eşini öptüğü bir videoyu yayınlayarak "Ne kadar sevebiliyorsa insan, kalbi ne kadar alabiliyorsa sevdiğini, o koca beyninin yüzde kaçı onu düşünerek geçiyorsa, o kadar seviyorum" ifadelerini kullandı. Eşinin paylaşımını yayınlayan Yasemin Şefkatli ise "Dünyanın en güzel adamı" notunu düştü.