İddianame hazırlandı! Aleyna Tilki'nin saplantılı hayranına 4 yıla kadar hapis istemi

Şarkıcı Aleyna Tilki'nin ailesiyle yaşadığı siteye izinsiz girip evlerinin kapısına kadar gelen Muhammed Erkam A. adlı kişi hakkında, 'Nitelikli olarak konut dokunulmazlığının ihlal etme', 'Kişilerin huzur ve sükununu bozmak' suçları sebebiyle 1 yıl 3 aydan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

DHA

Aleyna Tilki geçtiğimiz aylarda saplantılı bir hayranının saldırısına maruz kalmıştı. Söz konusu kişi Tilki'nin evinin kapısına kadar gelmişti. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili iddianame hazırlandı. Söz konusu iddianamede, şüphelinin genç şarkıcıya daha önce 3 kez çiçek gönderdiği, evinin bulunduğu siteye gidip gözlem yaptığı hatta krokisini çıkardığı bilgileri yer aldı.

ADRESİ İNTERNETTE BULDUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ

Şüpheli Muhammed Erkam A. verdiği ifadede Tilki'nin ev adresini internetten öğrendiğini, oturduğu daireyi bulamayınca da komşusuna sorduğunu ve zile bastığını söylemişti.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede şüpheli Muhammed Erkam A. hakkında, 'Nitelikli olarak konut dokunulmazlığının ihlal etme', 'Kişilerin huzur ve sükununu bozmak' suçlarından 1 yıl 3 aydan 4 yıla kadar hapis cezası istendi.