İclal Aydın aradığı aşkı meslektaşında buldu! Gönlünü Kurtlar Vadisi'nin Müfettiş Kane'si Erdinç Gülener'e kaptırdı

İclal Aydın yeni bir aşka yelken açtı. Ekranların sevilen yüzü İclal Aydın, kendi gibi oyuncu olan Erdinç Gülener'e gönlünü kaptırdı. İclal Aydın'ın yeni sevgilisi Erdinç Gülener'in Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Müfettiş Kane'yi canlandırdığı ortaya çıktı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve Urla'da sakin bir yaşam süren İclal Aydın'dan flaş haber... Ünlü isim, 2021'in ilk günlerinde aşk haberiyle gündeme bomba gibi düştü.

Gazeteci, sunucu, yazar ve oyuncu kimlikleriyle tanıdığımız İclal Aydın en son Ege'nin Hamsisi dizisi ile ekranlarda boy göstermişti.

TV100'ün haberine göre, İclal Aydın gönlünü meslektaşı Erdinç Gülener'e kaptırdı.

İclal Aydın yeni romanının çalışmalarını sürdürürken aşktan da uzak kalamadı. Eski arkadaşı Erdinç Gülener ile yıllar sonra bir araya gelen 49 yaşındaki Aydın'ın sevgilisi ile çok iyi anlaştıkları ve mutlu oldukları iddia edildi.

İclal Aydın'ın yeni sevgilisi Erdinç Gülener, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Müfettiş Kane canlandırmıştı.

Ünlü oyuncu, 13 bölüm olarak anlaştığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisine 19. bölüm sonunda veda etmişti. Sevilen dizi sonrası Gülener, "Kurtlar Vadisi'ne gelen her canlı bir gün ölümü tadacaktır' derler" diyerek diziden ayrılışına yaptığı yorumla dikkat çekmişti.

Yemin dizisinin Reyhan'ı Özge Yağız ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Gökberk Demirci aşka geldi!

X Factor yarışmacısı Ferah Zeydan'ın son halini görenler gözlerine inanamıyor