İbrahim Tatlıses'ten Yeşil Vadi'nin Kızı'nın yıldızı Beren Gökyıldız'a kilo uyarısı

Küçük yaşlardan itibaren ekranlarda boy gösteren çocuk oyuncu Beren Gökyıldız, dikkatleri üzerine çekiyor. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses Yeşil Vadi'nin Kızı'nın yıldızı Beren Gökyıldız'ı kilo konusunda uyardı. Tatlıses, ''Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek.'' dedi.

Kocamın Ailesi dizisi ile ilk ekran deneyimini yaşayan Beren Gökyıldız, şimdilerde Show TV'de ekrana getirilen günlük dizi Yeşil Vadi'nin Kızı projesinde başrol olarak yer alıyor. Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Beren Gökyıldız, geleceği parlak oyuncular arasında gösteriliyor.

İbrahim Tatlıses, Gökyıldız'la ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. İbrahim Tatlıses, küçük oyuncuya kilo tavsiyesinde bulundu. Ünlü türkücü, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek. Ben güzel kızımızı Ankara'da profesörün kebap salonunda görmüştüm kebaba düşkünlüğü sürmez inşALLAH. Abisini dinlerse sevinirim iyi çalışmalar kızım seni izliyorum.!!"