İbrahim Tatlıses'le Dilan Çıtak'ın baba-kız kavgasına anne Işıl Çıtak dahil oldu!

İbrahim Tatlıses'le kızı Dilan Çıtak Tatlıses Dörter arasındaki polemik devam ederken olaya, Dilan Çıtak Tatlıses Dörter'in annesi de dahil oldu. İbrahim Tatlıses canlı yayında kızının annesiyle tartıştı. Sinirlerine hakim olamayan sanatçı, sesini yükseltti.

İbrahim Tatlıses çocuklarıyla yaşadığı polemiklerle gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda büyük oğlu Ahmet Tatlıses'le yaşadığı küslükle gündeme gelen sanatçı, şimdi de kızı Dilan Çıtak Tatlıses Dörter'le sorun yaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde bir kalp ameliyatı geçiren İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'le burada barışmıştı ancak kızı Dilan Çıtak Tatlıses Dörter hastaneye gelmemişti.

Baba - kızın arasındaki küslüğe neden olan tartışmaya, anne Işıl Çıtak da dahil oldu. Taraflar Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programında yüzleştiler. Tatlıses, kızının annesi Çıtak'la tartıştı.

İBRAHİM TATLISES CANLI YAYINDA ÇILDIRDI

Sinirlerine hakim olamayan sanatçı, sesin, yükseltti ve "Parmaklarım titriyor. Elim ayağım titriyor. Bu kadınla beni muhatap etmeyin" diye bağırıp program ayrıldı.