İbrahim Tatlıses'in şöhret ettiği Engür Kalender hakkında şoke eden iddia! Çöp evde yaşıyor...

İbrahim Tatlıses'in destek sunduğu ve kendi plak şirketinden meşhur ettiği Engür Kalender, zor günler geçiriyor. Ses sanatçısı Onur Akay, Engür Kalender'in artık çöp evde yaşadığı, psikolojisinin bozulduğu ve İbrahim Tatlıses dahil olmak üzere pek çok kişiye ağır hakaretlerde bulunduğu iddialarında bulundu.

Engür Kalender bir dönemin ünlü seslerindendi. İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği ve kendi plak şirketinden müzik çalışmasını gerçekleştirdiği Engür Kalender artık çok zor zamanlar geçiriyor. Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay'ın iddiasına göre; Engür Kalender, çöp evde yaşıyor ve psikolojik sorunlar yaşıyor. Bu sebepten ötürü de balkondan eşyalar fırlatan Engür Kalender, İbrahim Tatlıses başta olmak üzere birçok isme de hakaretler savuruyor. Onur Akay, Engür Kalender için yazdığı yazıda şu ifadelere yer verdi:

"Asıl adı ile Engür Kalender, 7 yıl önce Şişli'de bir apartman dairesine taşındı. Orada annesi ve kedileri ile yaşamaya başlayan Kalender, eski şöhretini kaybedince psikolojik sorunlar yaşamaya başladı ve müziği de bıraktı. Komşuları evinin çöp eve döndüğünü söylüyor. Ne belediyeye, ne polise, ne de komşularına kapıyı açmayan şarkıcının evine, sadece camdan sokak kedileri girebiliyor. Evden gelen koku apartman sakinlerini canından bezdirmiş durumda. Komşularını tehdit ediyor, bağırıyor, apartman boşluğuna eşyalar fırlatıyor ve yaşadığı çevredeki insanlara çok zor günler yaşatıyor."

"Ayrıca evinin balkonundan tencere gibi eşyalar fırlatarak başta İbrahim Tatlıses olmak üzere Mahsun Kırmızıgül ve Seda Sayan gibi bazı sanatçılara da hakaretler yağdırıyor ve tüm mahalle onu film izler gibi izliyor. Kendisinden şikâyetçi olan komşuları o evin temizlenmesini istiyor. Engür Kalender babasının ölümü ile derinden sarsılmış ve alerjik astım rahatsızlığından sonra ise sesinde sorunlar yaşamıştı. Buradan sanat camiasına seslenmek istiyorum. Engür Kalender'in tedavi edilmesi gerekiyor ve yardıma ihtiyacı var."