İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses stili ile sınıfta kaldı!

Yasemin Şefkatli ile evlilik hazırlığında olan İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. İdo Tatlıses düğün tarihini açıkladı. Genç şarkıcı keyifli halleri ile dikkat çekerken tercih ettiği kombin sınıfta kaldı. Eşofmanın paçalarını kıvırıp beyaz çorap tercih eden İdo Tatlıses'in tarzı beğenilmedi.

Pandemi nedeniyle şarkı çalışmalarına ara veren ve nişanlısı Yasemin Şefkatli ile gelecek planlarını hazırlayan İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıse, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.

Alışveriş merkezinde tercih ettiği kombin ile dikkat çeken İdo Tatlıses, keyifle muhabirlerle sohbet etti. Tankurt Manas ile yeni proje müjdesi veren İdo Tatlıses, 'Birlikte güzel ve eğlenceli bir şarkı yaptık. Nasip olursa nisan ayının sonuna doğru yeni şarkımız çıkmış olacak. Biraz rap ağırlıklı bir şarkı hazırladık' açıklamasında bulundu.

Açıklamalarına devam eden İdo Tatlıses, düğün tarihini de açıkladı. Tatlıses, 'Malum zor bir sürecin içerisindeyiz. Herhangi bir aksilik olmadığı takdirde mayıs ayı gibi düğünümüzü yapmayı planlıyoruz' dedi.

İdo Tatlıses'in AVM'de tercih ettiği kombini ise eleştirildi. Beyaz çorapları ve paçalarını çektiği eşofmanı ile beğenilmedi.