İbrahim Tatlıses'in kurtarılma anında İdo Tatlıses ile kardeşleri arasında neler yaşandı? İlk kez ortaya çıktı

İbrahim Tatlıses'in ölümden döndüğü trafik kazasıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Ünlü sanatçının kurtarılma anında yanında bulunan çocuklarından İdo Tatlıses'in gözyaşlarına boğulduğu, kızlarından Melek Zübeyde ile Dilan'ın olay yerinde oldukları ve gelini Yasemin Şefkatli'nin, İbrahim Tatlıses'in bastonuna sahip çıkan isim olduğu öğrenildi.

İbrahim Tatlıses'in ölümden döndüğü trafik kazası ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Sıkıştığı araçtan çıkartılarak kurtulan ve iki ayağı kırılan İbrahim Tatlıses'e ilk andan itibaren çocukları ile birlikte gelini ve damadının destek oldukları ortaya çıktı. TV100'de yer alan habere göre; oğulları Ahmet ve İdo ile kızlarından Dilan ve Melek Zübeyde, babalarının araçtan çıkma anında hep orada oldular. İki ismin de yanında Tatlıses ailesinin gelini Yasemin Şefkatli ile damadı Levent Dörter bulundu.

İDO TATLISES BABASI İBRAHİM TATLISES İÇİN AĞLADI

Kayınpederinin bastonunu alıp kendi araçlarına koyan Yasemin Şefkatli'nin büyük panik yaşadığı öğrenilirken İdo Tatlıses'in de gözyaşlarına boğulduğu öğrenildi.