İbrahim Tatlıses'in evlenme teklif ettiği kız kim Ayşegül Yıldız kimdir nereli kaç yaşında

Ayşegül Yıldız, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Programa telefonla bağlanan İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız'a canlı yayında evlenme teklif etti. İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldı'a övgüler de yağdırdı: ''Ayşegül benim başımın tacıdır. Onun bana emri olur. Benim ona ricam olur. Çocuğuma çok iyi baktığı için ricam olur… Evlenme teklifim hala geçerli. Sana söylüyorum sarışın. 4 tane şarkı yaptım sana. Ayşegül Hanım’a aşığım. Aşık olmasam çocuk yapar mıyım? Benim aşkım hala ilk günkü gibi mi Ayşegül’e sormak lazım… Duydunuz ‘ben de çok seviyorum’ dedi. Benim 8. Çocuğum geliyor. Ben demiştim! Dünyada benim kadar kolay bir adam yok. Ayşegül Hanım benim için önemlidir. Bütün çocuklarımın anası benim için önemlidir. Bana zamanında emek vermişlerdir. Ayşegül’e son olarak onu sevdiğimi ve saydığımı söylüyorum.''

Ayşegül Yıldız, kariyeri ve özel hayatı nedeniyle magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Miss Turkey yarışmasına katılan ve orada derece elde eden Ayşegül Yıldız, oyunculuk tecrübesine de sahiptir. Peki, bir dönem İbrahim Tatlıses ile evli olan Ayşegül Yıldız kimdir kaç yaşındadır? İşte, ünlü isim hakkında detaylı bilgiler Ayşegül Yıldız, 1981 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Bodrum Lisesi'nde tamamlayan Yıldız, İmparator ve Fırat dizisinde rol almıştır. Aynı zamanda modellik de yapan Ayşegül Yıldız, bazı kanallarda sunuculuk görevini de üstlenmiştir. Ayşegül Yıldız Bodrum’da liseye giderken, İbrahim Tatlıses'in Fırat dizisinin çekimlerini gördü ve sokakta izlemeye başladı. Bu sırada onu görüp beğenen İbrahim Tatlıses, asistanını yollayarak dizide oynamasını teklif etti. Böylelikle Ayşegül Yıldıza da, Fırat dizisinin Bodrum’da çekilen beş bölümünde rol alarak oyunculuğa adım attı.

CANLI YAYINA BAĞLANARAK EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ

İbrahim Tatlıses 2011'de nikah masasına oturduğu Ayşegül Yıldız'dan 2013'te boşanmıştı. Geçen ocak ayında televizyondan "Ayşegül'e aşık değilim ama onunla yeniden evlenmek istiyorum" açıklamasını yapmıştı. "Hayır" cevabını alan İbrahim Tatlıses bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına bağlanarak yine evlilik teklifinde bulundu.

"SANA SÖYLÜYORUM SARIŞIN, EVLİLİK TEKLİFİM HALA GEÇERLİ"

Tatlıses, "Alooo sana söylüyorum sarışın. Evlilik teklifim hala geçerli, sana 4 tane şarkı yaptım. Benim sekizinci çocuğum senle gelecek. Hala aşığım." dedi.

"TATLISES'İ SEVİYORUM AMA O DEFTER KAPANDI"

Ayşegül Yıldız ise Bendeki yeri evli olsak da olmasak da çok farklı. Ama evlilikte bir taraf birisini yıpratıyor. Artık birbirinize zarar vermeye başlıyorsunuz. O beni çok seviyor, ben de onu çok seviyorum ama o defter kapandı." cevabını verdi.

Ayşegül Yıldız kimdir kaç yaşındadır?

Ayşegül Yıldız, 1981 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Bodrum Lisesi'nde tamamlayan Yıldız, İmparator ve Fırat dizisinde rol almıştır. Aynı zamanda modellik de yapan Ayşegül Yıldız, bazı kanallarda sunuculuk görevini de üstlenmiştir.

Ayşegül Yıldız Bodrum’da liseye giderken, İbrahim Tatlıses'in Fırat dizisinin çekimlerini gördü ve sokakta izlemeye başladı. Bu sırada onu görüp beğenen İbrahim Tatlıses, asistanını yollayarak dizide oynamasını teklif etti. Böylelikle Ayşegül Yıldıza da, Fırat dizisinin Bodrum’da çekilen beş bölümünde rol alarak oyunculuğa adım attı. Bodrum'da liseyi bitirince ailesiyle Bursa’ya döndü. Bursa’da yerel kanallarda sunuculuk yapıyordu. Diziden 7 ay sonra İbrahim Tatlıses'in Bursa konserinde yanına gitti. İbrahim Tatlıses ona, “Sen neredesin, ne telefonun ne adresin var, arayıp sormadın” diye sitem etti. Çektiği İmparator dizisi için İstanbul’a davet etti. Ayşegül ailesinin izniyle İstanbul’a geldi. Bundan sonra İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız'ı destekledi. Klibin ardından kendi oynadığı bir halı reklamında da ona rol verdi. Yıldız peş peşe tanıtımlara ve açılışlara giderek magazin basınında sık sık boy göstermeye başladı.