İbrahim Tatlıses'e büyük şok! Hapsi isteniyor

Bir dönem Tatlıses TV'de Genel Müdür olarak çalışan Fulya Akbay ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kendisini tehdit ettiği iddiasında bulunarak savcılığa şikayette bulundu. Fulya Akbay'ın şikayetinin ardından Tatlıses hakkında 'Sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret, tehdit' suçundan hapsi isteniyor.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, bir dönem yanında çalışan Tatlıses TV'de Genel Müdür olarak görev alan Fulya Akbay'ın kendisini dolandırdığı iddiasında bulunarak savcılığa dilekçe vermişti. Savcılık daha sonra Fulya Akbay hakkında soruşturma başlatmıştı.

İkili arasındaki dava süreci devam ederken Akbay, İbrahim Tatlıses'in kendisini tehdit ettiği iddiası ile geçtiğimizi günlerde savcılığa başvurdu.

Günaydın'dan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Fulya Akbay, dilekçesinde, 2006 yılından 2020 tarihine kadar Tatlıses Prodüksiyon Reklam ve Gösteri Hizmetleri Gıda San. Tic. Anonim şirketi ile Tatlıses Yayıncılık ve Yapımcılık A.Ş ve Tatlıses Gıda San. Tic. A.Ş şirketlerinde çalıştığını ve bir dönem itibariyle de ünlü sanatçıya danışmanlık yaptığı belirtti.

Tatlıses'in kendisine Whatsapp üzerinden "K.., ş.., şimdi sizlerin kanını içsem ayran diye doyamam. Bana yazmayın, yazacaklar sizlere merak etmeyin" şeklinde açıklama ibareleri taşıyacak mahiyette mesajlar gönderdiğini anlatan Akbay, ünlü türkücünün cezalandırılmasını istedi.

Savcılık, yürütülen soruşturmada dosyayı Uzlaştırma Büroya gönderdi. Ancak Fulya Akbay ile İbrahim Tatlıses uzlaşamadı. Savcılık, ünlü türkücünün Fulya Akbay'a 'tehdit' ve 'hakaret' içerikli sözler yer alan mesaj göndermek suretiyle 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret, tehdit' suçlarından dava açtı.

Dava kapsamında İbrahim Tatlıses'in dört yıl hapsi isteniyor. 69 yaşındaki sanatçının ihbarıyla başlatılan dolandırıcılık soruşturması ise sürüyor.