İbrahim Tatlıses'e 2 ay 15 gün hapis cezası

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses için, Tatlıses TV'de genel müdür olarak çalışan Fulya Akbay Toprak'ı tehdit suçundan 2 ay 15 gün, hakaret suçundan ise 740 lira adli para cezası verilmesine hükmedildi.

Tatlıses TV'de genel müdür olarak çalışan Fulya Akbay Toprak, avukatı aracılığıyla savcılığa giderek kendisine tehdit ve hakaret suçlarında bulunduğunu iddia ettiği patronu İbrahim Tatlıses hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hürriyet'in haberine göre; şikayet dilekçesinde, 'İbrahim Tatlıses, cep telefonundan müvekkilime hakaret içerikli mesajlar göndermiştir. Cezalandırılmasını istiyoruz.' ifadesi yer aldı ve Toprak'ın aynı zamanda Tatlıses'e danışmanlık yaptığı da belirtildi.

Soruşturma kapsamında ifade veren Tatlıses, 'Şirket işlerini müşteki Fulya Akbay Toprak ile diğer çalışanlara emanet etmiştim. Ancak şirkette usulsüzlükler yaşandığını öğrendim. İşlerine son verdim. Söz konusu mesajlar bana ait değildir.' dedi.

Dava 3 hafta önce sonuçlandı. İbrahim Tatlıses hakkında 'hakaret' suçundan 740 lira adli para cezası, 'tehdit' suçundan ise 2 ay 15 gün hapis cezası verilmesine hükmedildi. Mahkeme verilen hükmün açıklanmasını ise geri bıraktı.