İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi mi? Mehmet Ali Erbil iddialara son noktayı koydu

İbo Show ile ekranlarda fırtına gibi esen İbrahim Tatlıses'in kalp krizi geçirdiği yönünde çıkan iddialar sevenlerini korkuturken Mehmet Ali Erbil çıkan haberlerin ardından ilk kez konuştu. Tatlıses'in sağlık durumu hakkında bilgi veren ünlü şovmen Erbil, 'Beş dakika önce konuştum. Hiçbir şeyi yok! Şu an Bodrum'da' dedi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in geçtiğimiz günlerde damar tıkanıklığı yaşadığı ve bu nedenle operasyon geçirerek kalbine stent takıldığı iddia edildi. İbrahim Tatlıses konuya ilişin sessizliğini korurken yakın dostu Mehmet Ali Erbil iddialara son noktayı koydu.

Beyaz Magazin'e özel açıklamalarda bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 'İbrahim Tatlıses ile beş dakika önce konuştum. Hiçbir şeyi yok! Evinde ailesiyle birlikte... Adam işinin gücünün başında. Şu an Bodrum'da' ifadelerini kullanırken çıkan haberleri kesin bir dille yalanladı.

İBRAHİM TATLISES KİMDİR?

1 Ocak 1952'de Şanlıurfa'da dünyaya gözlerini açan İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Ayağında Kundura türküsü ile ünlenen Tatlıses, günümüze kadar otuzdan fazla albüm çıkardı, birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı ve 19 yıl süren İbo Show'da sunuculuk yapmıştır. Tatlıses, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ile Orta Doğu'da da tanınmaktadır.

Müzik, televizyon ve sinemanın yanında İbrahim Tatlıses'in gıda, turizm, inşaat, iletişim (TV kanalı, radyo istasyonu),ulaşım gibi birçok alanda yatırımı bulunmaktadır. 14 Mart 2011 tarihinde program çıkışı uğradığı silahlı saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulmuştu.