İbrahim Tatlıses ile Küçük İbo yıllar sonra bir arada... Küçük İbo'nun son hali şaşırttı

Küçük İbo lakaplı Halil İbrahim Küçük yıllar sonra ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile bir araya geldi. Sosyal medya hesabından İbrahim Tatlıses ile çekildiği kareyi yayınlayan Küçük İbo, değişimi ile dikkatleri üzerine çekti.

İbrahim Tatlıses'in yıllar önce Urfa'da verdiği konser esnasında sahneye fırlayan Küçük İbo, daha sonra İbo Show'a konuk olmasının ardından şöhretin kapıları açıldı.

Bir anda yıldızı parlayan Küçük İbo, 1997-2000 yılları arasında dizide rol aldı. Eski popülerliği kalmayan Küçük İbo, kariyerine şarkıcı olarak devam ediyor.

90'lı yılların çocuk yıldızı İbrahim Halil Küçük, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile çekildiği kareyi takipçileri ile paylaşan İbrahim Halil Küçük, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün benim için çok özel bir gün. Üzerimde çok emeği olan sevgili imparator İbrahim abimle Almanya Stuttgart'ta güzel bir buluşma oldu. Allah uzun ömürler versin."

EN BÜYÜK HATASINI AÇIKLAMIŞTI

Küçük İbo geçtiğimiz aylarda "12 yaşımda albüm çıkartmam ve şöhret olmam hataydı. Şimdiki aklım olsa daha geç yaşta albüm çıkartırdım. Daha bilinçli hareket ederdim" demişti.