''İbrahim Tatlıses bütün torunlarına travma yaşattı''! Ailede kriz büyüyor

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı ve torunu Baran Karakeçeli arasında yaşanmakta olan kriz devam ediyor. Son olarak İbrahim Tatlıses'in torunu Baran Karakeçeli, AKŞAM Gazetesi'nden Yasemin İlan'a konuştu. Baran Karakeçeli dedesi için, ''Bütün torunlarına travma yaşattı'' yorumunda bulundu.

AKŞAM

Yasemin İlan

İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı'dan olan torununu oturduğu evden mahkeme kararıyla çıkarttı. Yaşanan krizden sonra Ahmet Tatlı açtı ağzını yumdu gözünü. Sosyal medyada bir paylaşım yapan Ahmet Tatlı, çok sert açıklamalarda bulunurken İbrahim Tatlıses'e dava açan diğer torunu Burak Baran Karakeçili de bir hamle yaptı. 30 yaşındaki Karakeçili, sosyal medya hesabından bir yazı paylaşarak Tatlıses Ailesi'ne seslendi. "Şimdi benim arkamdan konuşuyorlar" diyerek sözlerine başlayan Baran Karakeçili, "Ben de 'YEDİ' kardeşin hayat hikayesini anlatsam nasıl güzel olur değil mi? O zaman ben anlatayım gündem değişsin. Biraz da size sorsunlar 'Sizin hakkınızda çıkanlar doğru mu?' diye..." sözleriyle ailesine aba altından sopa gösterdi.

"DEDEMİN YANINA GİTMEK İÇİN MAAŞLI ELEMANINDAN İZİN ALIYORUZ"

Akşam Gazetesi'ne özel açıklama yapan Baran Karakeçili, şunları söyledi: "Dedem İbrahim Tatlıses maalesef 'evlat torun ayrımı' yapıyor. Yanına gitmek için maaşlı sigortalı işçisinden 'Dedemiz müsait mi gelebilir miyiz' diyerek izin alıyoruz. Direkt dedemle muhatap olamıyoruz. Duygusal anlamda bir torun için bu sıkıntılı bir durum sonuçta, kim hangi torun ninesinden dedesinden izin alarak yanına gitmek ister. Bizi bulunduğu yerde ya da evinde gördüğü zaman 'kime sordu da geldi, bunun burada ne işi var, neden habersiz geliyor' gibi cümleler sarf ettiği zamanlar olmuştur. Bu sadece benim için geçerli değil diğer evlat ve torunlarına da aynı muameleyi yapıyor. Dönem dönem evlat ve torunlarıyla arası açılan dedem, arasının iyi olduklarına bu muameleyi yapmıyor ama o dönem kafayı taktığı birileri olursa onlara bu cümleleri sarf ediyor. Ahmet dayım "Ağır travmalar yaşattı" demiş ya bütün torunları için bu durum geçerli, çünkü biz torunlarına hiç yokmuşuz gibi davrandı, kendine hasret bıraktı. Bu nedenle bir çoğumuzun travması oldu."