İbrahim Çelikkol'un paylaşımı sosyal medyayı salladı! Demet Özdemir ve Birce Akalay kayıtsız kalmadı

Doğduğun Ev Kaderindir'in Mehdi'si İbrahim Çelikkol sosyal medya hesabı Instagram'da fotoğraf paylaştı. 100 bini aşan paylaşıma gelen beğenilerde iki ünlü isim dikkat çekiyor. Oyuncunun eski ve yeni dizilerindeki partnerleri Demet Özdemir ve Birce Akalay beğeni yapanlar arasında bulunuyor.

Ekranların sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in yakışıklı başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol sosyal medya hesabı Instagram'da yeni bir paylaşıma imza attı. Bir moda çekiminden olan siyah-beyaz pozunu paylaşan başarılı oyuncu, takipçileri ve dizilerindeki partnerleri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

İbrahim Çelikkol'un paylaşımını beğenenler arasında eski ve yeni dizi partnerleri de bulunuyor. Siyah Beyaz Aşk dizisinde Ferhat karakterini canlandıran oyuncu aynı dizideki Aslı'yı canlandıran eski partneri Birce Akalay tarafından da ilgi ile takip ediliyor. 

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın'ın şaşkına çeviren film kazaları paylaşımı olay oldu

Oyuncunun şimdilerde yayında olan yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'de de Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir de paylaşımlara yorum ve beğenide bulunuyor. Ünlü oyuncular birbirlerinin paylaşımlarını es geçmiyor.

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Sevilen oyuncu, son pozu ile yine adından söz ettirmeye devam ediyor. İşte beğenilen o poz:

Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül açıkladı... Hepsi grubu ile ilgili karar verildi

Takipçileri tarafından yaptığı her paylaşıma büyük beğeni toplayan oyuncunun sandalyede otururken verdiği pozu kısa sürede yine 100 bini aşkın beğeni aldı. 

Yıldız Tilbe mahkemeyi kaybetti, ağır konuştu: 'Zehir zıkkım olsun'

Yakışıklı oyuncu, mimar eşi Mihre Çelikkol ve oğlu Ali ile sık sık aile fotoğraflarını paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Popçu Sinan Akçıl'dan Kim Kardashian'a gönderme