İbrahim Çelikkol'un Mihre Çelikkol ile paylaşımına Demet Özdemir ve Birce Akalay kayıtsız kalamadı

Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldızı İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Çelikkol ile 14 Şubat Sevgililer Günü'nde paylaştığı yeni karesine dostları Demet Özdemir ile Birce Akalay kayıtsız kalamadı. Öte yandan doğum günü olan İbrahim Çelikkol'a Mihre Çelikkol, Demet Özdemir ve Birce Akalay'dan gelen kutlama mesajları da dikkatlerden kaçmadı, hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Mehdi'si olarak ekranlarda boy gösteren başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol ve mimar eşi Mihre Çelikkol'dan yeni haberler var. İbrahim Çelikkol'un 14 Şubat Sevgililer Günü'nde eşi Mihre Çelikkol ile yaptığı paylaşım büyük beğeni topladı. Ünlü oyuncunun Instagram gönderisine yeni partneri Demet Özdemir ve eski partneri Birce Akalay da kayıtsız kalamadı.

SEVGİLİLER GÜNÜ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

TV 8'in fenomen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'de Mehdi rolü ile başarılı bir performans sergileyen İbrahim Çelikkol, sosyal medya hesabı Instagram'dan eşi Mihre Çelikkol ile yer aldığı karesini paylaştı. Dünya emojisi ile paylaşım yapan yakışıklı oyuncunun gönderisini es geçmeyen iki isim ise dikkat çekti.

İbrahim Çelikkol'un bir dönem Ferhat'ı canlandırdığı Siyah Beyaz Aşk dizisinde birlikte başrolleri paylaştığı eski partneri Birce Akalay (Aslı), ünlü oyuncunun eşiyle birlikte yer aldıkları gönderisine beğeni bıraktı. Çelikkol'un yayın hayatına devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde birlikte rol aldığı Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir ise "Maşallah size maşallah" yazarak ünlü oyuncunun paylaşımına yorum yaptı. Gerçek hayatta da dost oldukları bilinen ünlü oyuncular birbirlerinin paylaşımlarını ilgi ile takip ediyor ve es geçmiyor.

Öte yandan 14 Şubat tarihi Çelikkol çifti için ayrı bir öneme sahip. Çünkü bu tarih her ne kadar Sevgililer Günü olsa da aynı zamanda İbrahim Çelikkol'un doğum günü... Durum böyle olunca da yetenekli oyuncuya eşi Mihre Çelikkol ile dostları Demet Özdemir ve Birce Akalay'dan sosyal medyadan ayrıca doğum günü paylaşımları gelmesi de çok büyük bir sürpriz olmuyor.

KUTLANILASI BİR GÜN, İBO'NUN DOĞUM GÜNÜ

Mihre Çelikkol, 39 yaşına basan eşi İbrahim Çelikkol'un doğum gününü peş peşe yaptığı paylaşımlarla kutladı:

Kutlanılası bir gün diyor ve çekiliyorum. Hatta bizim evde x10 kutlanıyor, çünkü İbo'nun doğum günü

AİLEN İLE GÜZEL GÜNLERİN OLSUN

Demet Özdemir ise, dizi panterine güzel dileklerini dile getirdiği şu paylaşımı yaptı:

Canım İbrahim Çelikkol, benim dostum, abim, ailem oldun... Ailen ailem oldu, iyi ki doğdun iyi ki varsın... Seni çok seviyorum. Öncelikle ailen ile hemen sonra hep beraber güzel günlerimiz olsun... İyi ki.

HAYAT SANA VE AİLENE HEP İYİ GÜZEL GELSİN

Birce Akalay, ise eski partnerinin bu özel gününü şu sözlerle kutladı:

Benim canım İbo'm. İyi ki doğmuşsun. Eli hep omuzumda vefalı dostum. Hayat sana ve pırlanta gibi ailene hep güzel gelsin. Elleriniz hiç ayrılmasın. 1000 öpücük!

Özge Yağız ve Gökberk Demirci aşka geldi! Romantik paylaşımları beğeni topladı

Can Yaman ve sevgilisi Diletta Leotta'dan 14 Şubat'a özel aşk pozu

Hadise ve Kaan Yıldırım'dan eğlenceli paylaşım! '7'den 77'ye sevgililer günümüz kutlu olsun'