İbrahim Çelikkol'a Aile dizisinde soğuk duş! Tam her şey oldu derken...

Özge Özpirinçci ile İbrahim Çelikkol'u buluşturması beklenen Aile dizisi ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. İbrahim Çelikkol ile Özge Özpirinçci'nin bir türlü bir araya gelememelerinden dolayı yeni başrol arayışına girildi. Aile dizisi için istenilen başrollerin bulunamaması nedeniyle projenin ertelenmesine karar verildi.

İbrahim Çelikkol'un yeni sezonda Show TV'ye Ay Yapım tarafından hazırlanan Aile dizisinde rol alması bekleniyordu. Ancak dizi ile alakalı beklenmedik bir gelişme yaşandı. Aile dizisinde; beraber ve kalabalık bir şekilde yaşayan bir aile ve onların hayatına giren bir psikoloğun hikayesi anlatılacaktı. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; psikolog Devin rolü Özge Özpirinçi'ye, onun büyük aşkı Aslan rolü ise İbrahim Çelikkol'a teklif edilmiş hatta görüşmeler de yapılmıştı.

Ancak Bodrum'dan İstanbul'a görüşme için gelen Özge Özpirinçci ile İbrahim Çelikkol'u bir araya getirme çabaları sonuçsuz kaldı. Bunun üzerine her iki isme de yeni partner adayları aranmaya başladı.

Dizide diğer karakterler için de görüşülüp anlaşmaya varıldı fakat başrol oyuncularında istenilen isimler bir araya getirilemediği için projenin ertelenmesine karar verildi. Ve bu karar, oyunculara iletildi.