İbrahim Çelikkol ve Özge Özpirinçci'ye teklif götürülen Aile dizisinde flaş gelişme! Kimse bunu beklemiyordu

Show TV'de ekrana gelmeye hazırlanan aynı çiftlikte yaşayan sırlarla dolu, kalabalık bir aile ve bu ailenin hayatına giren bir psikoloğun sarsıcı hikayesinin konu edinileceği Aile dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İbrahim Çelikkol ve Özge Özpirinçci'yi bir araya getirecek olan ''Aile'' dizisinde yaşanan gelişmenin ardından yapımcı kolları sıvadı.

Canan Ergüder, Emel Göksu, Yüsra Geyik, Muharrem Türkseven, Nizam Namidar ve Umutcan Ütebay gibi isimlerin rol aldığı yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Aile dizisi büyük merak uyandırdı.

Oyuncu kadrosu şekillenmeye devam eden Aile dizisiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizide psikolog Devin rolü için önce Özge Özpirinçci'yle görüşülmüş, ardından da İbrahim Çelikkol'a Devin'in büyük aşk yaşayacağı Aslan rolü için teklif gitmişti. Yeni anne olan Özge Özpirinçci Bodrum'dan İstanbul'a dizi için görüşmeye geldi. Ancak yapımcının iki oyuncuyu bir araya getirme çabaları başarılı olamadı. Ardından hem Çelikkol'a, hem de Özpirinçci'ye yeni partner adayları düşünüldü.