İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol'un ilginç yoga pozları dikkat çekti

TV8'in fenomen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'de Mehdi karakteriyle beğeni toplayan İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol'un sosyal medya paylaşımları dikkat çekti. Ünlü oyuncunun eşiyle birlikte verdikleri yoga pozuna beğeni yağdı.

İbrahim Çelikkol'dan yeni haberler var. TV 8'de ekrana getirilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Demet Özdemir ve Engin Öztürk ile başrolleri paylaşan İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Çelikkol ile birlikte verdikleri acroyoga pozu gündem oldu.

Instagram hesabında 1 milyon 800 bin takipçisi bulunan ünlü oyuncu son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. İbrahim Çelikkol 2017 yılında nikah masasına oturduğu Mihre Çelikkol ile mutlu evliliklerini 2019 yılında oğulları Ali ile taçlandırmıştı. Mutlu evliliklerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla gözler önüne seren ünlü çiftin birlikte verdikleri pozları çok konuşuldu.

İbrahim Çelikkol, Instagram hesabından "Acroyoga" notuyla eşi Mihre Çelikkol ile birlikte yer aldığı fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncunun kitap okurken mimar eşinin ise telefonla konuşurken aynı zamanda zor bir yoga hareketi yaptıkları paylaşımları hayranları tarafından büyük ilgi görerek binlerce beğeni aldı.

Ayrıca Mihre Çelikkol'un Instagram hesabından "An itibariyle yeni yaşımı girmiş bulunuyorum. Sevgiyle, heyecanla, umutla sarıldık birbirimize..." notuyla yaptığı paylaşımına eşi İbrahim Çelikkol'un Doğduğun Ev Kaderindir'de birlikte rol aldığı partneri Demet Özdemir de beğeni de bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan çarşamba akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen Doğduğun Ev Kaderindir'de Mehdi karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol'un senaryo gereği ölerek diziye veda edeceği haberi hayranlarını üzmüştü. İbrahim Çelikkol'un hayat verdiği Mehdi'nin ansızın öldürüleceği bilgisi ile sarsılan dizi hayranları ilgiyle izledikleri diziyle ilgili acı bir haber daha aldı. Sevilen dizi Doğduğun Ev Kaderindir'in mayıs ayı başlarında final yaparak ekranlara veda edeceği öğrenildi.

Hadise'den Clubhouse açıklaması: Hukuki işlemleri başlatacağız

İkinci kez anne olan Tanem Sivar'a eşinden duygulandıran mesaj

Ezgi Mola'nın mutlu günü! Sevgilisinin jestine kayıtsız kalamadı