İbrahim Çelikkol paylaştı partneri Demet Özdemir kayıtsız kalmadı

Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldızları İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'den yeni haber! Fenomen dizide Mehdi ve Zeynep karakterleri ile seyirci karşısına çıkan ünlü ikili sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. İbrahim Çelikkol'un paylaştığı ve Demet Özdemir'in ''Canım İbo'mmmm'' notuyla karşılık verdiği Instagram pozları hayranlarından yine tam not aldı.

TV8'in iddialı dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'de başrolleri paylaşan İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir, paylaşımlarına yenisini eklemeye devam ediyor.

Yayınlan her bölümü ile reytinglerde üst sıralarda yer alan dizide Zeynep ve Mehdi karakterlerinin yaşadığı aşkla çok yakıştırılan Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol çifti, gerçek hayatta da sıkı dostlar.

Birbirlerinin paylaşımlarına kayıtsız kalamayan ünlü oyuncular, yakın arkadaşlıklarını sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarıyla yine gözler önüne serdi. Demet Özdemir, yakışıklı oyuncunun yaptığı paylaşıma kendi Instagram story'sinden "Canım İbo'mmmm" notuyla karşılık verdi. Doğduğun Ev Kaderindir yıldızlarının paylaştıkları o poz işte huzurlarınızda...

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel'in araba pozlarına beğeni yağdı

Tuba Büyüküstün'den makyajsız poz! Ünlü ismi görenler doğal güzelliğine hayran kaldı

Hande Erçel ile samimi pozu aşk iddialarını güçlendirmişti! Kerem Bürsin ve Sarp Bozkurt o paylaşımı böyle ti'ye aldı

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'den esprili 'ters ışık' paylaşımı