İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir'den ayrılmadan yeni projesi belli oldu... Eski partneriyle bir araya geliyor

TV8'de ekrana getirilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Demet Özdemir'le başrolleri paylaşan İbrahim Çelikkol projeye senaryo gereği veda edecek. Doğduğun Ev Kaderindir'e 37. bölümünde veda edecek olan Mehdi karakteri ile sevilen İbrahim Çelikkol'un yeni projesi ve partneri belli oldu. Netflix için hazırlanan 'Kuş Uçuşu' dizisinde rol alacak olan Çelikkol'a daha önce Siyah Beyaz Aşk'ta birlikte rol aldığı partneri Birce Akalay eşlik edecek.

Başrollerinde Demet Özdemir'in rol aldığı Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterine hayat veren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, senaryo gereği projeden ayrılıyor. 37. bölümde ölerek diziden ayrılacak olan başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol'un yeni projesi belli oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden ayrılmadan yeni bir proje için el sıkışan İbrahim Çelikkol'un yeni dizisiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Dijital platform Netflix için çekilecek olan Kuş Uçuşu kadrosuna dahil oldu. İbrahim Çelikkol'un partneri de belli oldu.

Bir dönem Siyah Beyaz Aşk dizisinde birlikte rol alan ve ekran uyumları beğenilen Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, Kuş Uçuşu dizisinde partner olacak. Çekimleri önümüzdeki aylarda başlayacak olan dizi de Miray Daner'de yer alacak.