İbrahim Çelikkol 70 bin TL'ye kiraya verdiği evini eski eşi Mihre Mutlu'ya bıraktı

İbrahim Çelikkol 5 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda bitirmişti. Mihre Mutlu ile olan evliliklerinden bir oğulları da olan İbrahim Çelikkol, şarkıcı Hadise'ye tam 70 bin TL'ye kiraya verdiği dairesini eski eşi Mihre Mutlu'ya bırakma kararı aldı. Bundan sonra Hadise ve eşi Mehmet Dinçerler, kiralarını ünlü oyuncunun eski eşine verecekler.

İbrahim Çelikkol ile eşi Mihre Mutlu 2017 yılında başlayan evliliklerini 2022 yılında sonlandırmışlardı. Tam 5 yıldır evli olan ve bir oğulları dünyaya gelen çift, ayrılık kararı sonrası kendilerine farklı hayatlar kurmuşlardı. Dost kalan çiftten İbrahim Çelikkol, kendi gayrimenkullerinden birini, eski eşi Mihre Mutlu'ya devretme kararı aldı.

MİHRE MUTLU'NUN KİRACISI HADİSE - MEHMET DİNÇERLER ÇİFTİ OLDU

İbrahim Çelikkol'un aylık olarak tam 70 bin TL'ye kiraya verdiği bir dairesi bulunuyordu. Bu daireyi kiralayanlar ise şarkıcı Hadise ile iş insanı eşi Mehmet Dinçerler'di.

Annesinin yanına taşınan ve eski eşi ile oğlu için bir ev de tutan Çelikkol, Hadise ile eşinin kiracısı oldukları daireyi Mihre Mutlu'ya verdi.