İbrahim Büyükak'tan 3 Adam itirafı! 'Dağıldığı için mutlu oldum'

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile adını duyuran İbrahim Büyükak, uzun yıllar boyunca Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler'le sunduğu 3 Adam programı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 3 Adam'ın dağılmasının ardından kilo verdiğini söyleyen İbrahim Büyükak, esprili bir şekilde dağıldıkları için mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

2018 yılında Nurdan Beşen ile nikah masasına oturan Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile tanınmasının ardından senaristlik de yapmaya başlayan İbrahim Büyükak, baba olacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Kontorole geldikleri hastaneden çıkarken görüntülenen ünlü çiftten İbrahim Büyükak, 'Ev zıbına boğulmuş durumda. Çocuk acaba modacı mı olacak? Benden daha fazla eşyası var daha doğmadan. Sürekli eşyalarına bakıp duygulanıyoruz' sözleri ile heyecanını muhabirlerle paylaştı.

Büyükak, 'Eser Yenenler babalık tavsiyesi verdi mi?' sorusuna verdiği 'Hayatta Eser'i dinlemem. 'Kanka çocuk yap' deseydi yapmazdım mesela. Hayat bana o yüzden güzel. Ne zaman '3 Adam'dan ayrıldım, kendi başıma bir adım attım, hayat bana daha pozitif oldu. Bakın zayıfladım' yanıtıyla herkesi güldürdü.