İbrahim Büyükak mutlu evliliğin sırrını verdi!

İbrahim Büyükak mutlu evliliğin sırrını paylaştı. Psikolog Nurdan Büyükak ile evli ve bir çocuk babası olan İbrahim Büyükak, ''İyi bir ilişkide partnerin en yakın arkadaşın olmalı. İlişkiyi uzun ömürlü tutan da zaten karşındakiyle iyi anlaşmak.'' ifadelerini kullandı.

İbrahim Büyükak uzun yıllardır sevgili olduğu psikolog Nurdan Büyükak ile evlenmiş ve bir çocuk babası olmuştu. Yeni filmi Mutluyuz'u piyasaya süren İbrahim Büyükak, eşi Nurdan Büyükak ile süren ilişkileri hakkında konuştu. Sabah'tan İlker Gezici'ye röportaj veren Büyükak, "Peki, yakın arkadaşa aşık olunur mu ya da kankadan karı-koca durumuna geçilir mi?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Filmde bu çift de bunu yaşıyor aslında. 'Yasemin'in oynadığı karakter, "Biz galiba arkadaşlıktan evliliğe geçemedik" diyor. Ama bence en güzel sevgili en yakın arkadaşlardan olur. Benim eşim de yakın arkadaşımdı sevgili olmadan önce, iyi bir ilişkide partnerin en yakın arkadaşın olmalı. İlişkiyi uzun ömürlü tutan da zaten karşındakiyle iyi anlaşmak. Biz öyle yaşıyoruz."