İbo Show'da sürpriz konuklar! Bu hafta efsane isimler bir arada...

Star Tv'nin sevilen programı İbo Show'un bu hafta yayınlanacak bölümüne konuk olacak isimler belli oldu. Uzun yıllardır televizyon ekranlarından uzak kalan İbrahim Tatlıses İbo Show ile adeta yeniden hayat buldu. Birbirinden usta isimlerin yer aldığı İbo Show bu hafta da izleyicilere keyifli ve duygusal dakikalar yaşatacak.

Cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkan İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu! İbrahim Tatlıses'in sunumuyla yeniden ekranlara dönen İbo Show her bölümüyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşatıyor. Programda bu hafta Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan'ı konuk olacak.

Yayınlandığı tarihten beri cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan İbo Show, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan'ı konuk ediyor.

EFSANE İSİMLER BİR ARADA

Seyircisine muhteşem konuklarıyla keyif dolu bir gece yaşatmaya hazırlanan İbo Show, Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan ile cumartesi gecesine damgasını vuracak.