İbo Show'da Oryantal Didem dans ederken gözlerini kaçırmıştı... İtirafıyla gündem oldu

Star TV'de yayınlanan İbo Show'a konuk olan oryantal Didem sergilediği dans performansı ile beğeni toplarken Bülent Serttaş'ın yanı sıra Ali Sunal'ın da gözlerini kaçırması geceye damga vurdu. Ali Sunal gündem olmasının ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak 'Didem'i hayranlıkla izledim' dedi.

Başından vurulmasının ardından 9 yıl sonra ekranlara dönen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a bu hafta Ali Sunal, Muazzez Ersoy, Ali Sunal ve oryantal Didem konuk oldu.

Eğlenceli anların yaşandığı, kahkahaların bir an olsun dinmediği İbo Show'da oryantal Didem dans performansı ile geceye damga vurdu. Bülent Serttaş'ın Didem dans ederken gözlerini çevirmesi sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yerini alırken Ali Sunal'ın da gözlerini kaçırması dikkat çekti.

Ali Sunal, gözlerini kaçırdığı için konuşulurken konuyla ilgili sessizliğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile bozdu. Sunal, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'Ya alemsiniz çok gülüyorum. Şaka bir yana tabi ki hayranlıkla izledim Didem'in harika performansını. Bakmadığım tek anı yakalamış cano kamera'