İbo Show'da kahkaha tufanı! Cem Yılmaz, Zafer Alagöz ve MFÖ ile efsane bir gece ekrana geliyor

Bu hafta yeni bölümüyle ekranlara gelecek İbo Show'un konukları belli oldu. İbrahim Tatlıses'in sunumuyla cumartesi akşamları Star Tv'de yayınlanan İbo Show'da bu hafta Cem Yılmaz, Zafer Alagöz, Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur ve konuk olacak. Eğlence ve kahkaya dolu dakikaların yaşanacağı bölüm izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak.

Cumartesi akşamları Star Tv'de yayınlanan İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu! 9 yıl sonra ekranlara geri dönen İbrahim Tatlıses cumartesi günlerinin en çok izlenen yapımlarından İbo Show ile izleyici karşısına çıkıyor. İbo Show'da bu hafta Cem Yılmaz, Mazhar Alanson, Fuat Güner, Özkan Uğur ve Zafer Alagöz konuk oluyor. Zaman zaman şarkıların söylendiği program izleyicileri güldürmeyi de ihmal etmeyecek.  

EĞLENCE VE KAHKAHA DOLU BİR GECE

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programda, kahkaha ve eğlence dolu bir gece yaşanacak.

Programın konukları arasında yer alan Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur, sevilen şarkılarıyla izleyicilere müzik ziyafeti yaşatacak. MFÖ’nün şarkılarına eşlik eden Zafer Algöz ve Cem Yılmaz, esprileri ve anılarıyla geceye damga vuracak.