İbo Show'da duygusal anlar: Sen ağlayınca biz de ağlıyoruz

Star TV'de ekrana getirilen İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu üstlendiği İbo Show 27. bölümü ile 5 Haziran cumartesi yayınlandı. İbo Show'a Aydemir Akbaş, Mehmet Ali Erbil, Gülben Ergen, Mahmut Tuncer ve Özgür Alter konuk oldu. Mahmut Tuncer, Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses arasında yaşanan para diyaloğu dikkat çekti. Aydemir Akbaş'ın anlattığı anılar karşısında duygulanan İbrahim Tatlıses, gözyaşlarına hakim olamadı.

Silahlı saldırıya uğramasından 9 yıl sonra İbo Show ile ekranlara kaldığı yerden devam eden İbrahim Tatlıses'in bu haftaki konukları Aydemir Akbaş, Mehmet Ali Erbil, Gülben Ergen, Mahmut Tuncer ve Özgür Alter oldu.

Mahmut Tuncer'in "Bir uzun havanın arkasına türkü bağlayalım benim bölümüm bitsin" sözleri üzerine araya giren Mehmet Ali Erbil, 'Başlayacağım uzun havana. Bu gece uzun havalar bitmedi. Ben de söylerim, kimse kalmaz burada' diyerek herkesi güldürdü.

Mahmut Tuncer, Erbil'e 100 lira verdi ve "Mehmet'ciğim bir uzun hava okumak istiyorum. Okuyabilir miyim?" diye sordu. 100 TL'yi alan Erbil, "Benim için oku" dedi. Tuncer'in "Para insanı nasıl değiştiriyor görün işte" sözleri dikkat çekti.

Programda eğlenceli anlar yaşanırken Tatlıses araya girerek 'Oğlum Ahmet'in o para' dedi. Tuncer ise "İyi ki senle küs kalmışız. Her şeyi söylüyorsun" esprisiyle izleyenleri kahkahaya boğdu.

Aydemir Akbaş'ın İbrahim Tatlıses ile dostluğu herkesi duygulandırdı. Tam 35 yıl boyunca Tatlıses'in kendisini evden alıp dolaşmaya gideceklerini anlatan Akbaş, bir gün Şanlıurfa'ya gittiklerini söyledi.

Bu anıları dinlerken duygulanan İbrahim Tatlıses, gözyaşlarını tutamadı. İmparator, "35 sene boyunca bir kere de 'Nereye gidiyoruz? Ölmeye mi gidiyoruz kalmaya mı?' diye sormadı" dedi.

Tuncer, "Neden ağlıyorsun böyle? Ne günler yaşamışız bak ne güzel diye sevinsene. Allah seni çocuklarına bağışladı. Ağlamaya ne gerek var, aslan gibisin. Böyle bizi de duygulandırıyorsun. Sen ağlayınca biz de ağlıyoruz" ifadelerini kullandı.