İbo Show'da çok yanlış anlaşıldı... Cem Yılmaz, Twitter'dan açıklama yaptı

Uzun zaman sonra İbrahim Tatlıses İbo Show ile ekranlara dönerken programın 9 Ocak akşamı ekrana getirilen bölümüne MFÖ, Cem Yılmaz ve Zafer Algöz konuk oldu. Kahkahanın eksik olmadığı programda Cem Yılmaz'ın sık sık elini sokması sosyal medyanın gündemine oturdu. Yapılan yorumların ardından yanlış anlaşılan Cem Yılmaz, Twitter hesabından açıklama bulundu.

Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve MFÖ'nün katıldığı sunuculuğunu İbrahim Tatlıses'in üstlendiği İbo Show'da müzik şöleni yaşanırken kahkahalar hava uçuştu. Cem Yılmaz'ın esprileri izleyenleri güldürdü.

Cem Yılmaz, program boyunca sık sık elini cebine soktu. O detay izleyicinin dikkatinden kaçmazken ünlü komedyen hakkında 'Cebinde ne var?', 'Ee Cem Yılmaz yeter artık çok ayıp' ve 'Cem Yılmaz'ın cebini sürekli karıştırmasını bir ben yanlış anlamış olamam değil mi?' gibi yorumlar yapıldı.

'CEBİMDE ÇAKMAK VAR İDİ'

Sosyal medyada hakkında yapılan yorumların ardından Cem Yılmaz medyana gelen yanlış anlaşılmaya açıklık getirdi. Yılmaz, paylaşımında 'Birbirimize biraz moral verelim istedik. İbo Show'da hem güldük hem şarkı söyledik. Ne yapalım elimizden gelen bu. Cebimde çakmak var idi. Yüzünüz hep gülsün' ifadelerini kullandı.