İbo Show konuğu Sevcan Orhan kimdir? Sevcan Orhan nereli, kaç yaşında?

İbo Show'un bu akşamki konukları arasında Sevcan Orhan da yer alıyor. Türk halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan küçük yaştan itibaren bağlama, solfej ve nota eğitimi almıştır. Ünlü şarkıcı, 2012-2013 arası Star TV'de Alişan ile birlikte ''Alişan ile Sevcan'' isimli sabah programını sunmuştur. Peki, Sevcan Orhan nereli, kaç yaşında? İşte Sevcan Orhan'ın hayatna dair merak edilen tüm detaylar...

İbo Show'un 27 Şubat tarihli bölümüne Sevcan Orhan konuk olarak katılıyor. Söylediği türkülerle kulakların pasını silen ünlü şarkıcı, Türk halk müziğine yeni bir soluk getirmiştir. İbo Show'u takip edenler Sevcan Orhan kimdir, kaç yaşında? Sevcan Orhan nereli? sorularının yanıtını araştırmaya başladı.

SEVCAN ORHAN KİMDİR?

Sevcan Orhan 16 Ağustos 1982 tariihnde İtsanbul'da doğmuştur. Aslen Erzincanlı olan bir Türk halk müziği sanatçısıdır. Küçük yaştan itibaren bağlama, solfej ve nota eğitimi aldı. Lisede okurken bir gazetenin düzenlemiş olduğu liseler arası Türk halk müziği yarışmasında üçüncülüğü kazandı. Lise eğitiminin ardından İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı ses eğitimi bölümüne girdi. 2000 yılında Nenni Bebek isimli ilk müzik albümünü çıkardı.

İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı'nda üslup ve repertuvar dersleri vermektedir. 2012-2013 arası Star TV'de Ayşe Özyılmazel'in ayrılmasından sonra türkücü Alişan ile birlikte 'Alişan ile Sevcan' isimli sabah programını sunmuştur.

2006 yılında bağlama sanatcısı Ümit Yılmaz ile evlenmiştir.

SEVCAN ORHAN ALBÜMLERİ

  1. Nenni Bebek (2000)
  2. Bir Türküydü Yaşamak (2003)
  3. Adı Aşk (2008)
  4. Zemheriden Ötesi Bahar (2011)
  5. Düşten Gerçeğe (2014)

Davut Güloğlu aslen nereli? İbo Show konuğu Davut Güloğlu kaç yaşında, evli mi?

Safiye Soyman kaç yaşında? İbo Show 27 Şubat konuğu Safiye Soyman nereli?

İbo Show konuğu Mümin Sarıkaya nereli? Mümin Sarıkaya kimdir, kaç yaşında?

Faik Öztürk kaç yaşında, aslen nereli? Safiye Soyman Faik Öztürk çifti evli mi?