Star Tv, İbo Show ile 13 bölüm için anlaşmıştı: İbo Show bitiyor mu, final mi yapacak?

İbo Show, her cumartesi Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 9 yıl aradan sonra ekrana dönen ve reytingleri alt üst eden İbo Show bomba konukları ile kaldığı yerden devam ediyor. Star Tv'nin İbo Show ile 13 bölüm anlaştığı aktarıldı. Peki, İbo Show final mi, bitecek mi? Konu hakkında son açıklama geldi.

Türk televizyon tarihinin efsane programları arasında yer alan İbo Show, 9 yıl ara verdikten sonra ekranlara geri döndü. Her cumartesi Star Tv'de izleyenlerle buluşan İbo Show her birbirinden ünlü konukları ile geceye damgasını vuruyor. Star Tv İbo Show ile 13 bölüm anlaştığı gelen iddialar arasında yer alınca İbo Show bitiyor mu, final mi yapacak? soruları gündemde yerini aldı.

İBO SHOW BİTİYOR MU, FİNAL Mİ YAPACAK?

Ekranların reytingi bol programı İbo Show'un Star Tv ile 13. bölüm anlaştığı iddia edildi. Temizmagazin'de yer alan haberde Star TV İbrahim Tatlıses ile anlaşmayı yenileyerek programın devam etmesi yönünde karar aldığı belirtildi.

İBO SHOW'UN BU HAFTAKİ KONUKLARI KİMLER?

İbrahim Tatlıses’in sunduğu programın yapımcılığını Poll Production ve Global Medya üstlenmektedir. Cumartesi akşamı Star TV ekranlarında yayınlanacak olan programın bu haftaki konukları, Haluk Levent, Ender Balkır, Hüseyin Turan ve Sabahat Akkiraz olacak.