Oryantal Didem İbo Show'a damga vuracak! İbo Show 11. yeni bölüm konukları belli oldu

Bir zamanların efsane programı İbo Show uzun yılların ardından yeniden ekranlara gelmeye başladı. Programda birbirinden ünlü konuklar bu hafta da yerini alacak. Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show'un 11. bölüm tanıtımı yayınlandı. İbo Show 11. yeni bölüm konukları belli oldu. İşte bu haftaki konuk isimler...

9 yıllık aradan sonra ekranlara geri dönen İbo Show bu hafta yine bomba isimleri konuk ediyor. İbo Show 11. yeni bölüm konukları belli oldu. Yeni bölümde Oryantal Didem geceye dans gösterisi ile damga vuracak. Kahkaha tufanı yaşanacak olan yeni bölümde duygusal anlarda izleyiciyi ekrana kilitleyecek.  

İBO SHOW 11. YENİ BÖLÜM KONUKLARI BELLİ OLDU!

Programın 30 Ocak'ta ekrana gelecek olan yeni bölümüne Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Ali Sunal, Doğa Rutkay ve oryantal Didem konuk oluyor. İbo Show'a yıllar sonra yeniden dönen ünlü oryantal Didem ise dans şovuyla programa renk katacak.

İBO SHOW 11. BÖLÜM TANITIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Ünlü oryantal Didem Kınalı, İbo Show'un 9 yıl önce yayınlanan bölümlerine her hafta konuk olmuş ve danslarıyla beğeni toplamıştı.

İbo Show yeni bölümde Muazzez Ersoy güçlü sesiyle dikkat çekerken, Bülent Serttaş de Tatlıses'le birlikte seslendireceği şarkılarla eğlenceli anlar yaşatacak.