İbo Show 11.bölüm konukları arasında öyle bir isim var ki geceye damga vuracak! İşte 23 Ocak İbo Show konukları...

23 Ocak İbo Show konukları belli oldu. Star Tv'nin cumartesi akşamları ekrana gelen programında her hafta farklı isimler izleyici karşısına çıkıyor. 9 yıl aradan sonra tekrar yayınlanan İbo Show 11. bölüm konukları arasında bir isim var ki herkes şaşıracak. İbo Show 11.bölüm konukları arasında öyle bir isim var ki geceye damga vuracak! İşte çok konuşulacak o isim...

İbo Show 11. bölüm konukları açıklandı. Ekranların severek takip edilen show programı reytinglerde sık sık zirveye oynuyor. İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu üstlendiği İbo Show 11. bölümü cumartesi akşamı yayınlanacak. Farklı konukların misafir olduğu programda birbirinden eğlenceli anlar yaşanıyor. İbo Show 11. bölüm konukları kim?

Bu haftaki konuklar arasında yer alan bir isim İbrahim Tatlıses ile tam 15 yıldır küs olarak anılıyor. Fakat programda küslüğün sona ereceği görülüyor.

İBO SHOW 11. BÖLÜM KONUKLARI KİM?

İbo Show 11. bölüm konukları belli oldu. 23 Ocak Cumartesi günü Ebru Yaşar, Resul Dindar, Selçuk Balcı ve Çetin Altay olacak. Ebru Yaşar ve İbrahim Tatlıses 15 yıldır görüşmüyor. Yaşar konuya yönelik açıklamalar yaparak, "Hayatımın en heyecanlı gecesini yaşıyorum. Belki seni 15 yıldan sonra ilk kez göreceğim ondan oldu" dedi.

EBRU YAŞAR: " 15 SENE KÜS KALDIK"

İbo Show 11. bölüm konukları arasında yer alan Yaşar, "Neden küstüğümüzü ben de bilmiyorum" demişti. Ebru Yaşar, "Yıllar sonra küslüğümüze son verdik. Çok duygusal bir program oldu. Herkesin orada bir anısı var. Biz 5 sene çalışıp 15 sene küs kalan bir patron-sanatçı ilişkisi yaşadık. Ama yıllar sonra o küskünlüğe son verdik. Sevgili Polat Yağcı ve İbrahim Bey programa davet ettiler. Tabii ki seve seve katıldım. Anılara döndüm. Eski albüme döndük. Biz zaten birbirimizi görünce ağladık. Çok seviyorum kendisini, iyi ki barıştım. 2021'de küskünlükler bitsin" şeklinde konuştu.