I Care a Lot fragmanı Netflix izleyicileri ile buluştu! İşte I Care a Lot filmin oyuncu kadrosu ve konusu

I Care a Lot filminden beklenen ilk fragman yayınlandı. Heyecanla beklenen J Blakeson imzalı I Care a Lot filmi, 19 Şubat'ta Netflix'te izleyici ile buluşacak. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek olan I Care a Lot filminde, vesayeti altındaki yaşlıların birikimlerinin içini boşaltan düzenbaz bir yasal vasi, bu sefer baltayı taşa vuracak. Büyük heyecanla beklenen I Care a Lot fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu haberimizde...

I Care a Lot'un merakla beklenen fragmanı Netflix izleyicileri ile buluştu. Çok yakında yayınlanacak olan I Care a Lot filminde , vesayeti altındaki yaşlıların birikimlerinin içini boşaltan düzenbaz bir yasal vasi, bu sefer baltayı taşa vuracak. Çünkü dolandırmaya çalıştığı yaşlı kadının oldukça güçlü ve karanlık bağlantıları olduğu belirtiliyor. Dianne Wiest, Peter Dinklage, Chris Messina, Rosamund Pike,  ve Eiza González başrollerinde oynuyor. İşte Netflix I Care a Lot fragmanı ve detayları...

Pride & Prejudice, Die Another Day, Jack Reacher gibi yapımlarla tanınan, David Fincher’ın yönettiği Gone Girl filmiyle Oscar’a aday gösterildikten sonra kariyerindeki asıl çıkışını yakalayan Rosamund Pike ve televizyon tarihinin unutulmaz dizileri arasında yer alan Game Of Thrones’ta canlandırdığı Tyrion Lannister performansıyla herkesi kendisine hayran bırakan Peter Dinklage, Netflix filmi I Care a Lot için bir araya geliyor.

İkiliye Baby Driver ve Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw gibi gişe filmlerinde gördüğümüz Eiza González, son olarak She Dies Tomorrow filminde rol alan Chris Messina, Hannah and Her Sisters ve Bullets Over Broadway filmleriyle Oscar kazanan usta oyuncu Dianne Wiest gibi isimler eşlik ediyor.

I CARE A LOT FRAGMANI


NETFLİX FİLMİ I CARE A LOT, 19 ŞUBAT’TA İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK

Rosamund Pike filmde onlarca yaşlı vatandaşa mahkeme kararıyla atanmış yasal vasi hizmeti verirken bir yandan bu kişilerin mallarına el koyan düzenbaz Marla Grayson’ı canlandırıyor. Marla ile iş ortağı Fran, ailesi olmayan Jennifer Peterson için zalimce ve etkili bir plan yapar ancak ikili deyim yerindeyse baltayı taşa vurur. Çünkü Marla’nın dolandırmayı planladığı Jennifer’ın sağı solu belli olmayan bir gangsterle bağlantısı vardır. İşler bu noktadan sonra içinden çıkılamaz bir hâl alır.

Filmi başarısız bir roman uyarlaması olarak akılda kalan The 5th Wave ve Kit Harington’lı mini dizi Gunpowder’a imza atan, aynı zamanda The Descent’in devam filmi The Descent: Part 2’nun senaristlerinden J Blakeson yazıp yönetiyor.

Rosamund Pike’ın performansıyla çok konuşulduğu film, 19 Şubat‘ta Netflix’te izleyici ile buluşacak. Filmden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

NETFLİX HAKKINDA

Netflix, 190'dan fazla ülkede 195 milyonu aşkın ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği, dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.