Hümeyra'nın o sözleri gündemde... ''Gülse iyice şımarmaya başladı''

Gülse Birsel'in Vural Çelik paylaşımı sonrası, Hümeyra'nın sözleri yeniden gündeme geldi. Hümeyra'nın Avrupa Yakası ve Yalan Dünya dizilerinde beraber çalıştığı Gülse Birsel için, ''şımarık'' dediği ortaya çıktı.

Gülse Birsel'in Vural Çelik'e yönelik açıklamalarının yankıları sürerken, ünlü isim hakkında pek çok kişi de konuşmaya başladı. Son olarak; Hümeyra'nın yıllar önce Gülse Birsel hakkında söylediği sözler yeniden gündeme geldi.

Hümeyra, Yalan Dünya dizisinde çalıştığı dönemde Birsel için şu ifadeleri kullanmıştı:

"Artık dayanılacak gibi değil. Bu Gülse (Birsel) iyice şımarmaya başladı. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir çalışma sistemi yok. Sette herkes panik halinde. Sette herkes koşturuyor. 100 sayfalık senaryo 23.00'te geliyor. 10.00 set koyuyorlar."

"Okuman, anlaman lazım. Notlar çıkarman lazım. Çalışman lazım. Senaryoda bir kıyafet var gece yarısı o bulmaya çalışılmış. E önceden haberleri yok. Zaten cümleler düşük. Gülse (Birsel) gün geçtikçe şımarmaya başladı. Eskiden böyle değildi."

Sanatçı konuşmasının devamında, "Bir de sette çok ağır çalışıyoruz. Geçen ezber yapıyorum bağıra bağıra konuşuyorlar. 'Ayyytttt' diye bağırdım. Artık gerçekten bırakmak istiyorum. Çok yoruldum. Böyle çalışma tarzı olmaz. Çalışma saatleri belli olan senaryonun önceden geldiği işlerde olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.