Hülya Koçyiğit'ten Engin Altan Düzyatan'a övgü dolu sözler

Yeşilçam'ın usta isimlerinden olan Hülya Koçyiğit, Akşam'dan Yasemin İlan'a özel açıklamalarda bulundu. Yeni nesil oyunculardan bahseden Hülya Koçyiğit, damadına övgü dolu sözler sarf etti. Koçyiğit, ''Engin Altan Düzyatan'ın aktörlüğüne hayranım'' dedi.Şimdilerde ''Film Gibi Hayatlar'' programının sunuculuğunu üstlenen ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit, Akşam'dan Yasemin İlan'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şimdilerde "Film Gibi Hayatlar" programının sunuculuğunu üstlenen ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit, Akşam'dan Yasemin İlan'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Ekranda görmekten zevk aldığınız, en beğendiğiniz yeni nesil oyuncular kimler?" sorusu yöneltilen Koçyiğit, damadına övgü dolu sözler sarf etti. Koçyiğit, şunları söyledi:

"ENGİN ALTAN DÜZYATAN'IN AKTÖRLÜĞÜNE HAYRANIM"

"Tek tek isim vermek benim için zor. Dizileri zaman zaman takip ediyorum genç yetenekleri görünce mutlu oluyorum ama içlerinden ayırdığım Engin Altan Düzyatan var. Çok iyi bir insan, çok iyi bir baba ve çok mükemmel bir aktör, olağanüstü bir ses tonu var onu izlerken gerçekten hayranlık duyuyorum."