Hülya Avşar'ın tokadıyla hastanelik olmuştu... Ertuğrul Postoğlu o anları ilk kez anlattı

Fox TV'de ekrana getirilen Masumiyet dizisinde Hülya Avşar ile Ertuğrul Postoğlu'nun sahnesinin çekimleri esnasında talihsiz bir kaza yaşandı. Hülya Avşar, rol gereği Postoğlu'na tokat attı. Ünlü oyuncunun çenesi çıkıp hastanelik olurken Postoğlu, konuya ilişkin ilk kez açıklamada bulundu.

Masumiyet dizisinde Hülya Avşar senaryo gereği Ertuğrul Postoğlu'na tokat attı. Ancak hızını ayarlamayınca ünlü oyuncunun çenesi çıktı. Postoğlu, hastanede tedavi altına alındı.

Masumiyet'te Hale karakterine hayat veren Hülya Avşar senaryo gereği eşi İsmail'i canlandıran Ertuğrul Postoğlu'na tokat atması gerekiyordu. Postoğlu, sahnenin gerçekçi olması için Hülya Avşar'a 'Zaten Kartal pençesi, bir Fenerbahçeliye ne yapabilir ki?' diyerek hırslandırdı.

ÇENE KEMİĞİ ÇIKTI

Duydukları karşısında sinirlenen Hülya Avşar'ın attığı tokadın ardından Postoğlu'nun çene kemiği çıktı. 'Çenemi kapatamıyorum' diyen Ertuğrul Postoğlu, çekimlerin ardından Hülya Avşar'ın tanıdığının hastanesinde tedavi altına alındı Çenesinde ciddi hasar meydana gelen Postoğlu'nun ilaç tedavisi başladı.

'ELİ ÇOK AĞIRMIŞ'

Konuyla ilgili konuşan ünlü oyuncu Ertuğrul Postoğlu, 'Hülya yakın dostum. Sık sık Fenerbahçe-Beşiktaş dostluğunu yad ediyoruz. Sahnenin gerçekçi olması için Hülya'yı bir parça harekete geçirmek istedim. Ama onun da eli çok ağırmış' ifadelerini kullandı.