Hülya Avşar: Şehitlerimize saygı ve acımız sürüyor

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar önceki gün objektiflere yansıdı. Basın mensupları ile sohbet eden Hülya Avşar, Irak'ın kuzeyinde bulunan Pençe - Kilit Harekatı'nda şehit olan askerler ile ilgili konuştu. Avşar kızı, ''Bir tarafımız acı çekip, yanarken bir tarafımız da mecbur şekilde yaşamaya devam ediyor'' dedi.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar kızı Zehra Çilingiroğlu'nun yeni yaşını kutlamak için Sarıyer'deki bir mekânda yemek yedi. Mekan çıkışı gazeteciler ile sohbet eden Hülya Avşar, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Habertürk'te yer alan habere göre; Irak'ın kuzeyinde bulunan Pençe - Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada kahraman askerlerimizin şehit olduğu dönemde herkesin hayatına bir şekilde devam ettiğini ancak her gün dua ettiğini dile getiren Hülya Avşar, şehitlerimizin ailelerine sabır dilediğini belirtti.

Konuyla ilgili üzüntüsünü ifade eden Hülya Avşar, "Bir tarafımız acı çekip, yanarken bir tarafımız da mecbur şekilde yaşamaya devam ediyor" dedi.

Ardından ailenin önemini göz önünde bulundurarak çok fazla zenginliğin insana zarar verdiğini düşündüğünü vurgulayan Hülya Avşar; "Aile ve yaşayabildiğin kadar paran olması yeterli. Mutluluk budur" değerlendirmesini yaptı.