Hülya Avşar Meryem Uzerli röportajı hakkında konuştu: Benim hiçbir suçum yok

Meryem Uzerli'yi programına konuk eden Hülya Avşar sorduğu sorular nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu. Hülya Avşar, Meryem Uzerli ile gerçekleştirdiği röportajdan bir ay sonra yeniden açıklamada bulundu.

Hülya Avşar, geçtiğimiz ay YouTube programında ağırladığı Meryem Uzerli'ye; "Hiç evlenmedin değil mi sen? Niye evlenmedin? Neden evlenmediler seninle?" sorusunu sormuştu. Meryem Uzerli de soruya; "Ne zaman aşk başarılı ki? Biriyle beraber olup onunla hayatının sonuna kadar birlikte olunca başarı mı oluyor? Ya da ayrılınca başarısız mı? Bence aşk için başarılı ya da başarısız diye bir şey yok" yanıtını vermişti.

Avşar kızı soruyu "Yani seni nasıl kaçırdılar?" şeklinde düzeltse de sosyal medyada linç edildi.

HÜLYA AVŞAR MERYEM UZERLİ RÖPORTAJI HAKKINDA KONUŞTU

Avşar, Uzerli ile olan röprotajdan bir ay sonra konuya ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Avşar, "Yayından önce soruları, Meryem'e vermiştim. Cevapları aldıktan sonra da 'İstemediğin bir yer var mı?' diye sordum. 'Hepsi çok güzel, yayınlayabilirsin' deyip teşekkür etti ama bu tarz olaylarda hep böyle olur, bir günah keçisi aranır. Bu olayda da günah keçisi ben ilan edildim. Ama benim hiçbir suçum yok." dedi.