Hülya Avşar erkeklerde aradığı 3 kriteri tek tek sıraladı! Duyanlar inanamadı

Exxen'de ekrana getirilen Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu üstlendiği Konuşanlar programına konuk olan Hülya Avşar, magazin gündemine damga vuracak açıklamalarda bulundu. Bir süredir yalnız olan ve Masumiyet dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Avşar kızı, erkeklerde aradığı 3 kriteri tek tek sıraladı.

Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen'de yayınlanan Konuşanlar adlı programa konuk olan Hülya Avşar ve Hasan Can Kaya arasındaki diyalog herkesi güldürdü. Avşar kızı çarpıcı açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekerken erkeklerde aradığı 3 kriteri açıkladı.

İlişki yaşayacağı erkeklerde aradığı kriterleri açıklayan Avşar kızı, "Benim bir erkekte en dikkat ettiğim şeyler; espri kabiliyeti, dişler ve tırnaklar." ifadesinde bulundu. Hülya Avşar'ın açıklaması sonrası sosyal medyada kullanıcılar, ünlü oyuncunun geçmişte birliktelik yaşadığı isimleri hatırlattı.

Açıklamalarına devam eden Hülya Avşar, '18-19 yaşından sonra hayatım, inanılmaz bir çalışma içerisinde geçti. Dolayısıyla elde ettiğim şeylerin farkına şimdi şimdi varıyorum. Hiçbir zaman şöhret olduğumu kendimde yaşayamadım. Hani vardır ya, şöyle hava atarlar, 'Kulise gelmeden önce şunu, bunu istiyorum' diye. Çok istiyorum bunu yapmak' ifadelerini kullandı.